/
  • Voorlopig houden we het op hal 2

   De eerste kinderziekten zijn geweest. De semi permanente hal in Vriezenveen heeft de temperatuur op orde, de lichten worden geregeld met tijdklokken en zelfs de haken voor de handdoeken bij de douches zijn er nu. Zijn we dan als bestuur helemaal content? Nee, zeker niet. Het is diep triest als we moeten constateren dat er in de herenkleedkamer vernielingen zijn gepleegd. Met een krap budget proberen we zoveel mogelijk mensen te laten sporten. En knelpunten worden mondjesmaat opgelost. Zo komen er weer banken extra bij in de kleedkamer: dan wordt het op je beurt wachten voor de douche minder vervelend. En ja: als je in hal 2 sport, dan word je geacht daar ook om te kleden en te douchen.
   De hal wordt vanaf het begin goed gebruikt op de doordeweekse avonden. Dan trainen de korfballers, volleyballers en basketballers er veelvuldig. Tevreden zijn we over de schoonmaak: sinds we Wessels schoonmaakbedrijf ingeschakeld hebben worden de toiletten, kleedruimten en hal mooi schoon gehouden. De eerste dieptereiniging van de sportvloer heeft plaats gevonden. De vloer ligt er weer pico bello bij.

   Dat willen we graag zo houden! *In de entreehal komt een bak te hangen waar bezoekers blauwe sloffen kan pakken en om de schoenen kan aandoen. Voordat men de hal betreedt graag voortaan iedereen beschermhoezen over de schoenen!

   Een ander verhaal is de berging: die valt niet onder de schoonmaakverplichtingen. Kan ook niet, want je kunt van hen niet verwachten dat ze alle materialen er uit halen alvorens schoon te maken. Daarom doen we binnenkort weer een beroep op de sporters en ouders: samen een ochtend de schouders eronder, alle materialen uit de berging, lekker soppen en alles weer fris op de goede plek. Er komen binnenkort nieuwe foto’s met een nog efficiëntere indeling van de berging: als iedereen de materialen volgens die foto opruimt is dat prima.

   Rechts in de berging staat een witte wasmand waar we gevonden sportspullen, bidons enz. in verzamelen. Ben je iets kwijt, kijk daar dan even in. Iedere maand wordt de mand geleegd en heb je pech. Heb je hier vragen over, dan mag je mailen naar annetwesterhof@gmail.com: dan kunnen we een afspraak maken om iets te regelen.

   Wensen heeft het bestuur nog genoeg: daar is geld voor nodig. Er wordt hard gewerkt aan sponsorborden. Er zijn mooie voorbeelden, maar sponsoren zelf worden gezocht. Als er mensen zijn die ons daarbij willen helpen is dat meer dan welkom:  secretaris Joost Julsing kan alles vertellen over afmetingen, tarieven en wie er benaderd kunnen worden als sponsor. Joost Julsing: jhjulsing@gmail.com

   Hoe meer sponsordoeken er komen te hangen, hoe fijner het voor de sporters wordt: ze dempen n.l. het geluid.

   Via het Rabo projectenfonds heeft de stichting een mooie bijdrage gekregen voor een scorebord.  Er wordt gewerkt aan het aanschaffen van een mooi exemplaar.

   Vragen zijn er ook: waar moeten we iets melden, een doorlopende wc, kapotte kranen enz.

   We gebruiken voor alles een emailadres: wel zo handig. Bas Dragt beheert de zaalurenindeling en weet de goede mensen aan te sturen als jullie met vragen komen. Bewust geen telefoonnummers, zodat iemand “plat”gebeld wordt ( gebeurt ook niet in De Stamper zelf), maar een emailadres, waar adequaat op gereageerd kan worden. Dus voor vragen over zaalhuur, mogelijkheden van huur, melden van zaken enz. ben je bij Bas aan het goede adres. Rest nog zijn emailadres te vermelden: dragtbas@gmail.com

   Namens het bestuur binnensportaccommodaties, Annet Westerhof, voorzitter