/
  • Update: Mei MasterZ Maand

    

   De eerste update (11-05-2017) van de Mei MasterZ maand is als volgt: Amicitia A1 gaat aan kop in de strijd om de team-barbecue!

    

   Voor iedereen die de KorfbalMasterZ nog niet heeft gehaald. Doe dit snel!

    

   Amicitia 1 12,5% (1 van de 8)

   Amicitia 2 25% (2 van de 8)

   Amicitia 3 30% (3 van de 10)

   Amicitia 4 12,5% (1 van de 8)

   Amicitia A1 62,5% (5 van de 8)

   Amicitia B1 33,3% (3 van de 9)

   Amicitia B2 0% (0 van de 9)

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

   In de maand mei organiseert Amicitia de Mei MasterZ Maand. In deze maand promoot Amicitia de KorfbalMasterz, het online spelregel platform van het KNKV. Amicitia promoot zo actief sportiviteit en respect door alle leden kennis te laten maken met de spelregels.

   Gisteren is de vooraankondiging gemaild naar iedereen die uitgenodigd worden deel te nemen aan de KorfbalMasterz. 1 mei ontvangen zij hun inlog gegevens, waarnaar zij hun spelregel bewijs kunnen halen. Dit spelregels bewijs is een kenmerk dat de speler kennis heeft genomen van de spelregels en deze beheerst.

   VANAF SEIZOEN 2017-2018 WORDT HET SPELREGEL BEWIJS VERPLICHT VOOR ALLE SPELENDE LEDEN VANAF DE B JEUGD.

   Om op een actieve manier de KorfbalMasterz te promoten, krijgt het team, dat als eerste bestaat uit leden die allemaal een spelregel bewijs hebben een BBQ aangeboden bij Amicitia. Alle overige teams die in mei compleet zijn met spelers met een spelregel bewijs krijgen een consumptie(munt) aangeboden van Amicitia.