/
  • KangoeroeKlupdag 2017 giga succes

   Voor de vierde keer organiseerde Amicitia de KangoeroeKlupdag voor de groepen 1, 2 en 3 van de basisscholen in Vriezenveen. In 2 rondes kwamen 450 leerlingen sporten met een knipoog naar korfbal. Kangoeroe Skippy opende het programma met het liedje Bewegen is Gezond van Kinderen voor Kinderen, daarna legden de kinderen een circuitje van 10 spelletjes af. Mede dankzij alle enthousiaste vrijwilligers werd het een geslaagde dag , in het bijzonder bedanken we de sportklas van het Noordik. Samen hebben we gezorgd voor een mooie ochtend voor leerlingen en juffen! Op naar editie nr 5! Op de foto pagina van amicitia.nu zijn de foto's te vinden van de ochtend.

    Klik hier voor de foto's

    

   Open trainingen groep 1/2 (kangoeroes)

   Amicitia organiseert aansluitend op de KangoeroeKlupdag 2017 open trainingen voor de Kangoeroes.

   zaterdag 30 september 9:30-10:15 uur

   Zaterdag 7 september 9:30-10:15 uur

   Kom allemaal, en neem je vriendjes mee!

    

   Organisatie KangoeroeKlupdag 2017

   Marjo, Miranda en Maaike