/
    • Geslaagde Rommelmarkt & Veiling bij korfbalvereniging Amicitia

      Heel veel koopjesjagers en bezoekers kwamen weer af op de traditionele Rommelmarkt & Veiling van Amicitia op zaterdag 22 juni. Klokslag 12 uur gingen de poorten open en renden de eerste honderden bezoekers van dit evenement naar de gesorteerde spullen in de kramen. Naar schatting 2.000 bezoekers hebben uren langs de kramen gelopen en spullen gekocht van markt en veiling. Na het veilen van "De pet van Gerd" begonnen de vrijwilligers aan het opruimen van de overgebleven spullen. Alles werd gescheiden verzameld in de 5 gereedstaande afvalcontainers; metaal, papier, textiel en kleding, alles met een stekker en restafval. Aansluitend bedankte de veilingmeester Gerd alle vrijwilligers en sponsoren die deze dag mogelijk hebben gemaakt: "met goed teamwork, onder aanvoering van de rommelmarktcommissie, is heel veel werk verzet en kunnen we trots zijn op een mooi resultaat voor onze vereniging. Amicitia bedankt verder iedereen die op welke wijze dan ook heeft bijgedragen aan het succes van dit jaarlijkse evenement en met name de sponsoren; Dasko Koel-en Vriestransporten, Vrieshuis Bussink, Leemans Groep, Bolk Transport en Koopmans Bouwgroep.