/
  • Grote Clubactie

   Grote Clubactie

    

   De Nationale Stichting Grote Clubactie en helpt verenigingen en instellingen in heel Nederland hun doelen te verwezenlijken door middel van een jaarlijkse loterij. Deze editie doet Amicitia ook mee. Dit doen we via de online verkoopmethode. Via deze methode kunnen leden de link naar onze eigen verkooppagina delen met familie en vrienden en zo loten verkopen: https://clubactie.nl/lot/korfbalvereniging-amicitia/50048

   Deze link kun je makkelijk delen via Whatsapp, social media of e-mail. Van de verkochte loten gaat maar liefst 80% naar de vereniging!!

   Het opgehaalde geld willen we gebruiken voor de aanschaf van apparatuur voor het streamen van wedstrijden. Vanwege het beperkt aantal bezoekers in de sporthal straks vanwege de coronamaatregelen, een mooi alternatief om iedereen de kans te geven wedstrijden te volgen.

   De verkoop gaat zaterdag 19 september van start.  We rekenen op jullie actieve inzet. Succes met de verkoop!