/
  • Informatie over theatervoorstelling tussen 8 en 18 september op Sportpark Het Midden

   Ter ere van haar honderdjarig jubileum organiseert de Vriezenveense Harmonie binnenkort de theatervoorstelling Harmonie! op Sportpark Het Midden. Gemeente Twenterand heeft ons hiervoor een vergunning gegeven. In deze brief leest u meer informatie hierover en wat dit betekent voor uw vereniging en uw leden.

   Van 8 tot 18 september zijn er theatervoorstellingen op de parkeerplaats voor DETO

   Het theaterterrein is vanaf anderhalf uur voor aanvang tot twee uur na afloop van de voorstelling voor het publiek geopend. Bij elke voorstelling is er plaats voor 600 man publiek. Er doen zo’n 150 mensen mee voor en achter de schermen. 

   De parkeerplaats voor DETO is tussen 4 en 19 september in gebruik als theaterterrein
   In die periode is de parkeerplaats niet te gebruiken voor auto’s van uw bezoekers. Amicitia blijft bereikbaar voor voetgangers en fietsers via de fietsenstalling van DETO. Het theaterterrein is alleen toegankelijk voor deelnemers en publiek. 

   Tijdens openingstijden van het theaterterrein zijn er minder parkeerplaatsen beschikbaar
   De parkeerplaatsen voor de Postduivenvereniging worden ook gebruikt door bezoekers van de theatervoorstelling. Tussen anderhalf uur voor en twee uur na de voorstelling zijn er minder parkeerplaatsen beschikbaar voor uw leden.

   Het Sportpark is tijdelijk bereikbaar via een aangepaste route
   Vanwege de werkzaamheden in de Schout Doddestraat is het Sportpark in de voorstellingsperiode bereikbaar via een aangepaste route. De gemeente verzorgt de bewegwijzering hiervan. Automobilisten van buiten Vriezenveen worden via de Westermaatweg / Schout Doddestraat geleid. Fietsers kunnen via de Boerhaavelaan langs voetbalvereniging DOS het terrein bereiken. Op deze manier houden wij de verkeersoverlast voor en na de voorstelling zo laag mogelijk. Als u het verkeersplan van de gemeente wilt inzien, stuur ons dan een e-mail op info@harmoniespektakel.nl.

   De opbouw van het theaterterrein begint op zaterdag 4 september
   De opbouw gebeurt overdag en duurt tot en met donderdag 9 september. Op zondag bouwen we niet op. De afbouw staat gepland van na afloop van de laatste voorstelling t/m maandag 20 september. Wij gaan ervanuit dat op dinsdag 21 september het parkeerterrein weer leeg is.