/
  • Special Olympics komen naar Twenterand!

    

   Op zaterdag 11 en zondag 12 juni staat Twente in het teken van de Special Olympics. In de  14 Twentse gemeenten worden 25 sporttoernooien georganiseerd. Wij mogen de korfballers ontvangen in Vriezenveen. Meer dan 150 mensen met een verstandelijke beperking met hun begeleiders die korfbal een warm hart toedragen. Hoe mooi is dat!

    

   Top en Amicitia slaan de handen ineen

   Top en Amicitia organiseren dit toernooi samen op de accommodatie van Amicita. Een geweldige samenwerking van 2 korfbalverenigingen binnen onze gemeente.

    

   We hebben jullie hulp nodig!

   Voor dit fantastische en grote evenement hebben we hulp nodig! Jullie hulp! Voor zowel de zaterdag als de zondag. Meld je aan bij onderstaand e-mail adres en hopelijk zien we je op 11 en 12 juni bij Amicitia om voor deze speciale doelgroep een onvergetelijk toernooi te organiseren. Wil je aangeven op welke dagen en hoe lang je wilt helpen? Alle beetjes helpen!

    

   Kijk voor meer informatie op https://specialolympics2022.nl/. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem met één van ons contact op.

    

   Groeten,

   Lokale werkgroep Special Olympics

   Esther van der Schee (TOP): 06 – 83 22 59 36

   Dinand de Groot (TOP): 06 – 51 17 84 81

   Monique Kikkert (Amicitia): 06 – 58 97 64 38

   Anniek Nijen Twilhaar ( Amicitia): 06 – 51 98 81 17