/
  • 22-08: Amicitia A1 KVZ toernooi

   Zaterdag (22-8-2015) hebben wij met de A1 een toernooi gehad bij KVZ. De gezelligheid die deze dag bezat, ontstond al tijdens de rit naar Zutphen in het busje van de Vriezenhof. Het was een gezellige boel en de bestuurder Dione deed ook gezellig mee. Bij aankomst in Zutphen moesten we natuurlijk wel weer even gas terug nemen, want we kwamen daar om het toernooi te winnen. De eerste wedstrijd tegen Blauw-Wit Amsterdam verliep beter dan verwacht. We hebben een goede wedstrijd gespeeld en in de rust stond het dan ook 5-4 voor Amicitia A1. Helaas kwamen ze de tweede helft terug en eindigde de wedstrijd met 6-8 verlies.

   De tweede wedstrijd was tegen KVZ A1. Uit eerdere wedstrijden wisten we dat het een moeilijke wedstrijd zou worden, maar ook deze ging beter dan verwacht. We waren erg gelijk aan elkaar en dat was dan uiteindelijk ook te zien aan de uitslag die 4-4 geworden is.

   De laatste wedstrijd was tegen KVZ A2. Bij deze wedstrijd was erg goed te zien dat wij als Amicitia A1 toch echt een klasse beter waren, waardoor we uiteindelijk met een flinke winst de wedstrijd beëindigden. De stand werd 17-6 voor Amicitia. ??s Avonds konden we blijven barbecueën bij KVZ en dit was dan ook dikke pret. Na de barbecue namen we de gezelligheid weer mee terug naar Vriezenveen en heeft iedereen genoten van de leuke dag.