/
    • 29-08-2015: Rigtersbleek A1 - Amicitia A1

Zaterdag ( 29-08-2015 ) hadden we de eerste competitie wedstrijd met de A1. Onze tegenstander was Rigtersbleek/cottus A1. Na dat we ons hadden omgekleed en hadden warm gelopen begonnen we aan de wedstrijd. In het begin gingen we gelijk op tot dat Jesse de 3-4 maakte. We liepen uit en met rust was het 3-8 in ons voordeel. Na rust gingen we gewoon door met scoren en pakte Rigtersbleek af en toe een doelpuntje mee. Uiteindelijk hebben we de wedstrijd gewonnen met 7-15. Deze stand had eigenlijk makkelijk meer kunnen zijn als we alle kansen hadden afgerond en de scheidsrechter niet elk schot affloot voor verdedigd. Er is dus qua afronding nog veel werk te verrichten maar het is een zeer goede start van het seizoen.

Doelpunten: Anne-Meike: 1 Sanne: 1 Nienke: 2 Bernalien: 4 Bas: 2 Mark: 2
      Jesse: 2 Bjorn: 1