/
    • 05-09-2015: Amicitia A1 - TOP(v) A1

Zaterdag ( 05-09-2015 ) stond de 2de wedstrijd van de competitie op het programma thuis tegen TOP A1. Na een hele ochtend van regen, regen en nog meer regen begon toch vlak voor het begin van de wedstrijd het zonnetje te schijnen, die tijdens de wedstrijd er ook bij bleef ( de voortekenen waren dus al goed).

In de voorbespreking werd ons kort samengevat duidelijk gemaakt dat we goed duidelijk moesten maken dat wij niet in deze klasse thuis horen en beter uit de startblokken moesten komen dan vorige week.

De eerste helft begonnen we alsnog niet helemaal zoals gewild, in de eerste minuten kon TOP nog meedoen tot een 4-2 tussenstand, daarna scoorden wij weer netjes 4x achter elkaar. Uiteindelijk gingen we de rust in met een 10-3 voorsprong wat een stuk ruimer had moeten zijn als je het aantal kansen bekijkt van ons.

Na de rust kregen we direct een tegendoelpunt wat dan ook de laatste van de middag zou zijn want na rust had TOP haast geen enkele mogelijkheid meer om een kans te creëren. Wij bleven maar doorgaan met het creëren van kansen en natuurlijk met het maken van doelpunten, met daarbij een aantal zeer mooie uitgespeelde doelpunten. Uiteindelijk bleven we steken op 21 doelpunten wat dus resulteert in een einduitslag van 21-4, wat ook zomaar een 30-4 had kunnen zijn als we wat meer van de 100% kansen van ons hadden afgemaakt.

Wat er van ons voor de wedstijd werd verwacht, het duidelijk maken dat wij niet in deze klasse thuis horen, is uiteindelijk goed gelukt met het enorme aantal gecreëerde kansen, de 21 gemaakte doelpunten en natuurlijk de maar 4 tegendoelpunten.

Doelpunten: Anne-Meike: 2 Sanne: 4 Nienke: 2 Bas: 4 Mark: 3 Jesse: 1 Bjorn: 1 Tom: 4