• Veld 07: Amicitia - Unitas

Amicitia- Unitas

Afgelopen zaterdag was de kans voor de toyota drent formatie om de ongeslagen koploper van de
      overgangklasse C te verslaan. De laatste weken haalt het vlaggenschip van Amicitia niet het niveau dat
      men zou moeten en kunnen halen. Met name de eerste helft wordt niet scherp begonnen en vooraf
      gemaakte afspraken worden niet nagekomen.
      Afgelopen week werd hard getraind en goed geanalyseerd, maar de ploeg begon net als voorgaande
      wedstrijden niet scherp. Met name het afmaken van kansen is een groot probleem. Unitas opent de score
      en loopt direct weg naar een 0-3 voorsprong. Pas na 12 minuten doet de ploeg van Burchartz iets terug,
      maar Unitas blijft kansen beter afmaken en gebruik maken van de fouten in de verdediging van Amicitia.
      In de rust wordt de ploeg op scherp gezet door de coach, die goed heeft laten merken dat het niveau en
      met name de inzet flink moet verbeteren.

De tweede helft stond er net als in de andere wedstrijden een andere ploeg in het veld. Bij een stand van
      11-15 leek de wedstrijd te kantelen, maar de ploeg kan dit gevoel niet vasthouden en laat Unitas weer
      uitlopen naar een 12-18 voorsprong. De laatste twee doelpunten komen van de kant van Amicitia wat de
      eindstand op 14-18 heeft gebracht.

Wederom een betere tweede helft, maar niet genoeg om de koploper te verslaan. De ploeg van Burchartz
      kan zich nu richten op het zaalseizoen tevens in de overgangsklasse.