/
    • Veld 07 : Amicitia - de Meeuwen

Amicitia laat de punten liggen tegen koploper.

Afgelopen zaterdag kon de selectie van Amicitia zich weer opmaken voor 2 mooie duels. Er werd gespeeld in Vriezenveen, op eigen terrein tegen De Meeuwen uit Putten.
      Amicitia 2 speelde een goede wedstrijd en het resultaat was 1 punt. Amicitia 2 staat nu tweede in de reserve 1e klasse E.
      Voor de Toyota Klaas Drent Formatie stond de wedstrijd tegen de koploper op het programma. In het begin van de wedstrijd kwam Amicitia achter te staan; 3-6. Amicitia 1 kwam echter goed mee met de tegenstander, die tot zaterdag nog een ongeslagen status had. Dat blijkt ook wanneer er later op het scorebord de volgende stand staat: 8-7. Het gaat tot de rust gelijk op, maar helaas kreeg het team onder leiding van Ruben Burchartz vlak voor rust nog een doelpunt tegen. Ze gingen de rust in met een 10-11 stand.
      In de rust kregen de spelers te horen dat coach Ruben Burchartz tevreden is over de eerste helft, zo doorgaan in de tweede helft en knokken tot het einde van de wedstrijd.
      Ondanks dat de spelers er op gebrand waren een voorsprong te nemen begon het team minder sterk aan de tweede helft. De Meeuwen kon daardoor het verschil uitbreiden naar een 12-16 tussenstand.
      Amicitia wist later in de wedstrijd nog terug te komen tot twee punten verschil en het werd nog even weer spannend. Helaas wisten ze dit niet vol te houden. Eindstand 17-22.
      Dit was alweer de laatste wedstrijd op het veld. Op 11 november start de zaalcompetitie voor de selectie van Amicitia.