/
  • Veld 03 : Amicitia - De Hoeve

   Knappe remise Amicitia.

   Amicitia snoepte afgelopen zaterdag in een enerverend duel koploper de Hoeve het eerste puntje af.
   In de thuiswedstrijd van Amicitia deden beide teams niets voor elkaar onder. Voor de rust werd er heel weinig gescoord. Ruststand 5-4. Na de rust kwam de Toyota Klaas Drent formatie goed uit de kleedkamer en kwam snel op voorsprong. Zou de thuisploeg bij een 12-10 tussenstand in de 2e helft iets beter met de kansen zijn omgegaan, dan was de zege in Vriezenveen gebleven. De ploeg uit Friesland kreeg echter weer volop mogelijkheden en dankzij grotere schotvaardigheid kwam de Hoeve vlak voor tijd op een 12-13 voorsprong. In de spannende slotfase scoorde Quinten Landkroon de verdiende gelijkmaker. Eindstand 13-13. Zaterdag speelt Amicitia weer thuis en wel om 15.30 uur tegen Blauw Wit uit Kampen. Amicitia 2 won haar wedstrijd tegen Kios Ruinerwold en speelt zaterdag om 14.00 uur.