/
    • Amicitia C1 houdt eenvoudig de punten in Vriezenveen

Op zaterdag 7 december speelde Amicitia C1 een belangrijke wedstrijd tegen ASVD C1. Op het veld werden beide wedstrijden niet gewonnen, dus er moest iets goed gemaakt worden!

Amicitia begon super sterk en gefocust aan de wedstrijd en kwam direct op 4-0 voorsprong. Daarna stond het 4-1. Maar Amicitia ging daar niet mee akkoord en liep uit op een 7-1 voorsprong. De ruststand was 8-2. Amicitia ging blij de kleedkamer in omdat ze dik voorstonden tegen de koploper op het veld. De eerste helft was Amicitia de sterkste ploeg. De tweede helft kwam ASVD redelijk terug, maar niet genoeg. Ze kwamen terug op 9-6. De ballen gingen er eventjes niet meer in bij Amicitia. De eindstand is uiteindelijk 10-6 geworden.