/
  • Amicitia D1 komt na hard werken toch te kort

   Op zaterdag 7 December speelde Amicitia D1 tegen Top (V) D1.
   Ik was bijna de laatste die aankwam. We gingen de palen opzetten en daarna gingen we in bespreking. Het fluitje van de scheidsrechter klonk en toen begonnen we aan een spannende 1e helft tegen Top uit Vroomshoop. Het ging de eerste helft gelijk op met score. In de rust was het 2-2. In de 2e helft werden we ingehaald! We hebben er hard voor gerend en gestreden, maar helaas eindigde de wedstrijd in 3-7. Toch verloren, maar super ons best gedaan. Volgende keer moeten we harder strijden. En eerder de bal naar elkaar gooien. Ik baalde heel erg maar gelukkig gingen we daarna ook nog sinterklaas vieren met surprises. Ik kreeg van Anna een mooie surprise. Het was een korf en een veld.

   - Sophie Smelt